Prolix, dé specialist op het gebied van design ledverlichting en designradiatoren.

Prolix is importeur, leverancier van designradiatoren en tevens eigenaar van design-ledverlichting.nl.
Het bedrijf startte in 1999 met de import en verkoop van designradiatoren en heeft het assortiment inmiddels uitgebreid met bijzondere ledverlichting. De design Led modellen manifesteren zich overdag als kunstwerken. ‘S-avonds biedt de combinatie van het stijlvolle design met de aangeschakelde verlichting een sfeervol resultaat. Buiten deze, op de website gepresenteerde, lichtbronnen is er zelfs nog een variant die ook in de behoefte van infraroodverwarming voorziet. Een unieke combinatie van eigenschappen binnen het ruime assortiment van Prolix.
Prolix is continu op zoek naar bijzondere modellen. Modellen die passen bij de stijl van het interieur waarbij de verlichting veelal ook aan te passen is aan de stemming van de gebruiker. Led modellen met een designstatement
.

In het begin richtte Prolix zich voornamelijk op (binnen)huisarchitecten. Tegenwoordig levert zij ook steeds vaker aan de particulier die zoekt naar, en gecharmeerd is van, bijzondere verlichtingsmogelijkheden. In dit geval LED licht maar dan toch weer net iets anders.
De flexibiliteit, snelheid, servicegerichtheid en het meedenkend vermogen van Prolix is vooral fijn voor de particulier die specifieke wensen heeft en ook wel wat extra adviezen kan gebruiken.
En dat je er ook direct terecht kunt voor fraaie designradiatoren via www.designradiator.nl maakt dit het tot een mooie combinatie.