Prolix, dé specialist op het gebied van design ledverlichting en designradiatoren.

Prolix is de moeder en leverancier van design-ledverlichting.nl. Het bedrijf startte in 1999 met de import en verkoop van designradiatoren en heeft het assortiment inmiddels uitgebreid met bijzondere ledverlichting.
De design Led modellen manifesteren zich overdag als kunstwerken. ‘S-avonds biedt de combinatie van dit design met de aangeschakelde verlichting een sfeervol resultaat. Buiten deze, op de website gepresenteerde, lichtbronnen is er zelfs nog een variant die ook in de behoefte van infraroodverwarming voorziet. Een unieke combinatie van eigenschappen binnen het assortiment van Prolix.
Prolix blijft continu op zoek naar bijzondere modellen. Modellen die aan te passen zijn aan de stijl van het interieur en aan de stemming van de gebruiker. Led modellen waarmee huiseigenaren een designstatement maken.

In het allereerste begin richtte Prolix zich voornamelijk op (binnen)huisarchitecten. Tegenwoordig levert zij echter ook steeds vaker rechtstreeks aan particulieren die zoeken naar, en gecharmeerd zijn van bijzondere led verlichting. Anders dan anders.
De flexibiliteit, snelheid, servicegerichtheid en het meedenkend vermogen van Prolix is vooral fijn voor particulieren die specifieke wensen hebben en ook wel wat extra advies kunnen gebruiken.
En dat je er ook terecht kunt voor de fraaie design verwarmingsradiatoren kan een mooie combinatie zijn.