Cinier Trio LT

Een buitengewone designlamp, ontworpen door Johanne Cinier. De sfeer wordt bepaald door de instelling van de kleuren en de intensiteit van het licht. Het stalen frame wordt standaard in het zwart geleverd, het centrale deel in het wit. Tegen een meerprijs van €. 267,- excl. btw is het ook mogelijk om het frame en het centrale deel in een andere RAL kleur uit te laten voeren..

Afmetingen
Hoogte: 152 cm, breedte: 104 cm.

Gewicht
11.6 kg.

Vermogen
7500 lumen.

LED lichtkleur
Warm wit 3000K of koel wit 4000K.
Optioneel (tegen een meerprijs van €. 92,- excl. btw): Een RGB-versie, waarbij de ledverlichting in iedere gewenste kleur ingesteld kan worden.

De Trio LT wordt aangesloten op een stroompunt in de wand. Een CE, US en internationaal gecertificeerde 24 Volt transformator wordt meegeleverd.

Daarnaast wordt er een infrarode afstandsbediening bijgeleverd die het mogelijk maakt om de verlichting te bedienen en te dimmen. Het is tevens mogelijk om artistieke scenario’s te creëren, bijvoorbeeld door de kaders afwijkende kleuren te geven of door afwisselende kleuren te laten in- en outfaden.

Stroomverbruik
125 W. De Ledlamp heeft echter bij een vergelijkbare lichtsterkte ca. 75% minder stroomverbruik dan een traditionele gloeilamp.

Info opvragen over Cinier Trio LT.

Specificaties

Model wandlamp
Standaardkleur wandconsole wit
Kleur frame wit
Hoogte 1520 mm
Breedte 1040 mm
Gewicht 11,6 kg
Type leds warm wit (3000 K) of neutraal wit (4000 K)
RGB-optie ja
Automatische kleurwisseling ja
Lichtopbrengst 0-7500 Lumen
Opgenomen elektrisch vermogen 120 Watt
Prijs excl. BTW € 2.899,00
Prijs incl. BTW € 3.507,79

Wij hebben veel tijd en aandacht besteed aan onze website. Toch zou het kunnen dat er fouten op de site staan. Daarom verzoeken wij u altijd van tevoren een offerte op te vragen. Alleen offertes zijn bindend.